A honlap többnyire a Kovászna megyében megjelenő Székely Hírmondó napilap írásait jeleníti meg, de csak részben azonos annak tartalmával.

Háromszéki lány a Ninja Warrior elődöntőjében

Háromszéki lány a Ninja Warrior elődöntőjében Kovászna megye

Egyetlen női versenyzőként jutott a Ninja Warriror Románia elődöntőjébe a kézdivásárhelyi Kis Ilka. A vasárnap 20 órától közvetített műsorban, a 26 éves testnevelés tanár 50 férfival küzd meg a döntőbe jutásért.

A selejtezők során Ilka volt az első női versenyző, aki teljesíteni tudta a műsor első pályáját, most pedig az elődöntőben bizonyíthatja rátermettségét, ugyanis ő jutott a legtovább a második pályán, így szabadkártyát kapott a szervezőktől.

“Nagyon boldog voltam vasárnap este. Majdnem sírtam, amikor kimondták a nevemet és megtudtam, hogy én kaptam a szabadkártyát, vagyis az elődöntőben való versenyzés lehetőségét. Így hát nagyon lelkes vagyok, de ugyanakkor stresszes is, mivel eddig még sosem versenyeztem fiúkkal. Tehát ez egy újdonság számomra. De mindent bele fogok adni természetesen” – nyilatkozta Kis Ilka az Observatorul de Covasna-nak.

A fiatal sportoló ugyanakkor azt is elmondta, hogy büszke az eredményre és örül, hogy példát mutathat a gyerekek számára, akikkel dolgozik. “A munkának mindig megvan az eredménye. Én mindent szenvedéllyel csinálok. Szeretem az életet, a munkámat, az edzéseket. Ezek nélkül nem tudtam volna eljutni idáig. Büszke vagyok magamra és arra, hogy sikerült bejutnom az elődöntőbe. Ebben az évben gyereket fogok edzeni, tehát készítem elő az új nindzsa generációt” – tette hozzá Ilka.

Kis Ilka nem először szerepel a Ninja Warrior elődöntőjében, korábban a műsor magyarországi kiadásában is hasonló eredményt ért el.

A Ninja Warrior egy olyan televíziós formátum, amely a versenyzők fizikai és szellemi határait teszi próbára egy extrém, érzelmekkel teli versenyben. Több száz versenyző vág neki az akadályokkal teli pályának, hogy elérjen a legnehezebb próbatételig, a Midoriyama hegy meghódításáig. A Midoriyama egy óriási acél építmény, amelyet csak az igazi harcosok hódíthatnak meg, miután teljesítik az összes többi pályát. Ahhoz, hogy megnyerjék a 100.000 eurós fődíjat, a versenyzőknek meg kell mászniuk a hegyet, és minden hiba vagy hezitálás végzetes lehet. A végső győzelem azé a versenyzőé lesz, aki a megadott időn belül feljut a csúcsra és megnyomja a pálya végét jelző gombot.

(Observatorul de Covasna/Pro TV)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások