Felhívás!

Gizella néni érezte, hogy nyerni fog

Gizella néni érezte, hogy nyerni fog Kovászna megye

Február 11-én sorsoltuk ki, és kedden hazavihették Rongy Eleket, a Székely Hírmondó legutóbbi nyereményjátékának fődíját. A Toro Impex ajánlotta fel a disznót, aminek ezúttal a nyujtódi Kerepeczi Gizella örülhetett.

Gizella néni elmondása szerint valahogy mindig érezte, hogy egyszer nyerni fog a sorsoláson, de inkább kisebb ajándékokra, könyvcsomagra számított. Amikor látta a címlapon, hogy Nyujtódra megy a főnyeremény, egyből a nyertesek listájához lapozott, és nagyon megörült, mikor rájött, hogy ő a szerencsés előfizető.

– A kezdetektől fogva előfizetője vagyok a napilapnak, minden reggelem azzal kezdődik, hogy elolvasom. Az aktuális hírekkel kezdem, de a sporton kívül mindent el szoktam olvasni. Különösen szeretem a hetente megjelenő Gyógyhír rovatot, de a recepteket is gyűjtöm, ki szoktam próbálni azokat. Úgy tűnik, megérintett Fortuna szele – mondta a nyertes.

Gizella néniék minden évben vágtak otthon disznót, amíg a férje élt, két éve azonban ez sajnos kimaradt. Kedden délután szűk családi körben dolgozták fel Eleket. Jó étvágyat hozzá!

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.