Felhívás!

Fertőtlenítőgépet kaptak

Fertőtlenítőgépet kaptak Kovászna megye

Jó látni, hogy nehéz helyzetben is akadnak, akik segítik az egészségügyet. Tegnap egy torjai vállalkozó két fertőtlenítőgépet adományozott a kézdivásárhelyi kórháznak és a mentőszolgálatnak.

Az adományt Nyáguly Sándor biztonsági okokból a kórház kapujában adta át Canea Kocsis András kórházmenedzsernek és a mentőszolgálat képviselőjének. A leginkább a gyümölcspréséről ismert vállalkozó elmondta: a profi kategóriát képviselő két gép értéke egyenként ezer lej, és gyakorlatilag ózongenerátorok. „Egyetlen gép 100 négyzetméteres helyiség teljes fertőtlenítésére képes, a levegőből generált ózon elpusztít minden vírust, baktériumot vagy akár penészgombát” – ismertette a két gép tudását.

Első szándéka az volt, hogy a mentőszolgálatot segíti, ám amikor felhívta a kórházat, ott megjegyezték: a gép nekik is jól jönne. „Így lett egy gépből kettő” – mondta nevetve, hozzátéve: feleségével közösen működtetett torjai, ózongenerátorok forgalmazására szakosodott kisvállalkozása ennyit tudott kiszorítani; reméli, hogy más vállalkozók is követik példáját.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. március 28., 9:33
    ÉRTÉKELÉS: 3

    Szép gesztus& jó reklám! Ózongenerátorok forgalmazására szakosodott cég….😂 Szaladás emberek vegyétek meg az egészet! Verekedjetek érte mint a wc papírért! Bravó🤣 Ja aki lusta volt felszedni a hullásalmát/ vagy nem volt most felvásárolhatja 8-10 lejért, almaléként!!! Így lehet megalapozni a jólétet pár nyomorú ember hátán! Régen is így gyarapodott a “másképp gondolkodók” vagyona!!!😎