Felhívás!

Ez az ára

Ez az ára Kovászna megye

Vannak dolgok, amiken – úgy látszik – egyelőre nem változtat az, hogy az RMDSZ részt vesz a kormányban: tegnap – éppen a sajtóértekezlet alatt – kapta készhez Antal Árpád, hogy ismét megbírságolták tízezer lejre a március 15-ére kitűzött zászlók miatt.

 „Ha ez az ára, hogy Március 15-én feldíszíthessük a várost, akkor ezt megfizetjük, ez van” – szögezte le a sepsiszentgyörgyi polgármester. Hozzátette: egyelőre sikertelenek a próbálkozásaik, hogy meggyőzzék a mindenkori román kormányt arról, hogy a piros–fehér–zöld zászló nem Magyarország, hanem a magyar nemzet zászlója. Még próbálkozunk” – mondta nem túl lelkesen Antal.

Mint azt már megírtuk Kovászna megyének jelenleg még nincs prefektusa, az RMDSZ jelöltje, dr. Ráduly István uzoni polgármester még nem kapta meg kinevezését, viszont a két új alprefektus – az USR–PLUS által javasolt Dulányi-Balogh Szilárd és a PNL jelöltje, Cosmin Boricean – már szemlátomást „teszi a dolgát”. Boricean már március 15-én jelezte szándékát, hogy az általa vezetett intézmény meg fogja vizsgálja a törvény betartását a piros–fehér–zöld zászlók kitűzését illetően, és a törvény szerint fognak eljárni.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások