Hirdetés
Hirdetés

FRISSÍTVE: Holtan találták meg a hídvégi öregotthonból eltűnt nőt

FRISSÍTVE: Holtan találták meg a hídvégi öregotthonból eltűnt nőt Kovászna megye

Holtan találták meg a hídvégi idősek otthonából vasárnap eltűnt 78 éves nőt – közölte szerdán a Kovászna megyei rendőr-főkapitányság.

Az idős nőt több mint két napon át keresték a hatóságok, míg szerdán élettelenül bukkantak rá az Olt folyó partján, a Brassói megyei Lüget település külterületén.

Az első vizsgálatok alapján a holttesten nem találtak erőszakra utaló nyomokat, de a boncolás elvégzése, illetve a halál okának megállapítása érdekében a törvényszéki orvosi szolgálatra szállították.


Eredeti hír:

A hídvégi idősek otthonának egy 78 éves lakóját keresik a hatóságok, miután az idős nő vasárnap elhagyta az otthont és nem tért oda vissza.

Béres Teréz eltűnéséről vasárnap este értesítették a rendőrséget, akik vizsgálódásba kezdtek a nő megtalálása érdekében.

A rendőrség arra kéri mindazokat, akik információval tudnak szolgálni a nő tartózkodási helyéről, hívják a 112-es segélyhívót, vagy forduljanak a legközelebbi rendőrőrshöz.

Az eltűnt személy körülbelül 1,65 méter magas, vékony testalkatú, fehér hajú, ovális arcú és barna szemű. Eltűnésekor térdig érő sötétkék köntöst, fekete színű kötött nadrágot és fekete színű fejkendőt viselt.

forrás, fotó: Kovászna megyei rendőr-főkapitányság

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások