Hirdetés
Hirdetés

Egy doboz szeretet

Sepsiszentgyörgyi gyermekek és ifjak számára fogalmazott meg felhívást a Máltai Szeretetszolgálat városi szervezete. Idén is azt szeretnék, ha az óvodások, valamint az 1–12. osztályos tanulók összehangoltan, iskolai osztályonként gyűjtenének ajándékokat szegénységben, szerény anyagi körülmények között élő kiskorúaknak.

Hirdetés
Hirdetés

A szeretetszolgálat arra kéri a diákokat, az előző évekhez hasonlóan pakoljanak dobozba egy-egy személynek ajánlott ajándékokat, olyasmit, amivel örömet szerezhetnek szegénységben élő társaiknak. Lehet jó állapotban lévő új vagy használt játék, lehet édesség, ruházati cikk, könyv, tanszer stb. – romlandó élelmiszerek kivételével! Az ajándékozóktól azt kérik, jelöljék meg hozzávetőlegesen, hogy milyen korcsoportnak ajánlják az ajándékot.

Díjazzák azokat az iskolai osztályokat, amelyek a diáklétszám fele plusz egy arányában készítenek elő ajándékdobozokat. A verseny benevezési feltétele az, hogy az ajándékozók közöljék főbb azonosítóikat (név, iskola, osztály, osztályfőnök).

Székely Róbert, a Máltai Szeretetszolgálat sepsiszentgyörgyi szervezetének a vezetője elmondta, a város területén december 8-án és 15-én gyűjtik az ajándékdobozokat, csomagokat, az alábbi helyszíneken: a központban, a díszített pódiumon és az 1918. december 1. utcai volt sörözőnél, valamint a Szemerja lakónegyedben, a Bertis húsipari cég parkolójában. Emellett, ezen kívül a karácsony előtti hetekben, naponta 9 órától 16 óráig a Máltai Szeretetszolgálat sepsiszentgyörgyi székházában, a Halász utca 34/B szám alatt is elfogadják az ajándékokat.

A gyűjtés december 15-ig tart, és másnap 17 órától lesz a sorsolás a Facebook közösségi oldalon. Az adakozóbbak nyereménye jövő évi egynapos közösségi táborozás, sok-sok érdekes foglalkozással!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük