Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Családi Napra várják a kicsiket és nagyokat

Idén hatodik alkalommal szervezik meg a Családi Napot a SIC Feszt keretében, melynek tematikája nem változott, a cél pedig ugyanaz, mint korábban: kicsik és nagyok egyaránt jól érezzék magukat. Az eseményre augusztus 13-án, szombaton kerül sor Árkoson, a Szentkereszty-kastélyban.

Hirdetés
Hirdetés

Az egész napos programsorozat célja a család mint kötelék promoválása és fontosságának bemutatása a fiatalok körében, valamint minőségi idő eltöltése családias légkörben a szülők és gyerekek számára szánt színes, változatos, kreatív tanulással és szórakozással egybekötött programokkal. Grüman Éva, a családi nap főszervezője elmondta: a rendezvény középpontjában a 2-12 év közötti gyerekek állnak, akik ügyességi, kézműves és szabadtéri hagyományos játékokban próbálhatják ki magukat.

A Családi Nap remek alkalom arra is, hogy jobban összefonódhassanak a kapcsolatok, a családtagok, barátok, a környező települések, a megye és miért ne, Székelyföld lakói jobban megismerjék egymást – mondta.

A 10 és 17 óra között zajló mesesátorban több mint 40 foglalkozás várja a kicsiket, mindegyik egy meserészletet rejt, amelyet a tevékenység befejezése után kaphatnak meg a gyerekek. A barangolás során összegyűjtött mese belépőként szolgál a Világszép, világraszóló lakodalomba, amelyre az esemény záróakkordjaként kerül majd sor. A különböző sátrakban lesz Gólyafészek-találkozó, Baba-mama kuckó, kangatréning anyukáknak, bábszínház és népi zenés, táncos mulatság.

A Családi Napra jegyek a fesztivál helyszínén vásárolhatóak meg, korlátozott számban, kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, a napi jegy ára egy felnőtt részére 40 lej. A gyerekek számára a belépés ingyenes legalább egy felnőtt kíséretében. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.