Felhívás!

Büntetni fognak

Büntetni fognak Kovászna megye

Sepsiszentgyörgy Helyi Rendőrsége fogja ellenőrizni a városgazdálkodásra vonatkozó szabályzata betartását, adta hírül a városháza.

Sepsiszentgyörgy Municípium Polgármesteri Hivatala a Tega Rt. köztisztasági vállalattal kötött szerződés alapján biztosítja a főbb járdaszakaszok tisztaságát, elsősorban a város központi részében, azonban a többi övezet tisztán tartása a lakástulajdonosok feladatkörébe tartozik. Az utakat városszerte a Tega takarítja.

Mivel a tavasz érkezésével a por szintje folyamatosan növekszik, a városháza arra szólítja fel a lakosságot, hogy kezdjék el ennek érdekében a tavaszi nagytakarítást. Nemcsak a járdarészek szorulnak rá a takarításra, hanem a tömbházak körüli zöldövezetek, a járdaszéli zöldövezetek is az esetek többségében gondozatlanok és piszkosak.

Sepsiszentgyörgy Helyi Rendőrsége a közeljövőben ellenőrzi a város területeit, első lépésben figyelmeztetik, majd a helyi rendszabályoknak megfelelően pénzbírságban is részesítik azokat, akik nem tartják be a rendelkezéseket.

Ugyanakkor, emlékeztet az önkormányzat, hogy zajlik a lakónegyedi zöldövezetek szépítésére vonatkozó program, amely növényeket, kerítést, padot biztosít 20%-os önrész ellenében a lakótársulások számára, ezzel is segítve, hogy szebb, rendezettebb legyen a város.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. április 17., 11:13
  ÉRTÉKELÉS: 15

  Az egesz varost patyolat tisztara kene ” nyalatni” a szocialis segelyeken eloskodokkel , nem pedig buntetgetni dolgozkat , nyugdijasokat, mozgasserulteket stb…stb..

 • User
  Dátum: 2019. április 17., 12:34
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Nekem az a velemenyem,hogy ideje lenne mar minden egyes embernek felelosseget vallalni a kornyezetunk tisztasagaert,mert minden szetdobalt szemet valahol visszaut az egeszsegunkre.Tehat ugy gyerek mint felnott,barki vigyazzon a tisztasagra,egymast tanitsa a rendre,mert johet a vilag osszes takarito cege ha ma rendet csinalnak es holnaptol felelotlenul ujbol eldobaljuk a szemetet.Rendre nevelni mindenkit akar borsos buntetessel,barhogy csak eppen mukodjon a dolog.

  • User
   Dátum: 2019. április 17., 14:36
   ÉRTÉKELÉS: 5

   Az a problema, hogy akarmilyen tisztara varazsoljuk a tom,bhaz kornyeket, akad aki a munkankat semmibe veszi es pont oda dobalja a szemetet ahol eppen nincs szuksege ra!