Hirdetés
Hirdetés

Aszfaltos út Felsőrákos felé

Aszfaltos út Felsőrákos felé Kovászna megye

Valószínűleg nem azoknak lesz igazuk, akik, amikor még jóformán el sem kezdődtek a munkálatok, máris bírálták a Felsőrákos felé vezető aszfaltozás kivitelezőit, az út minőségét. Olyan hangokat is lehetett hallani, miszerint a hóval együtt a már leöntött aszfalt is „elmegy tavasszal”.

Hirdetés
Hirdetés

Nem így történt, és ne is történjen így, tartson hosszú ideig a készülő út! Jelenleg Felsőrákos felé már lehet autóval közlekedni, egyedül egy, még épülőfélben levő hídnál kell lekerülni az új útról. Javában zajlik Felsőrákoson is a munka, itt a vízvezeték lefektetésével dolgozik a megbízott cég. A falu másik végénél, Székelyszáldobos irányába szintén leöntve az aszfalt, de a Rika-patakán átvezető híd még itt is készülőben.

A Felsőrákost érintő fejlesztési munkálatok gazdasági-műszaki mutatóit tavaly ősszel hagyta jóvá Barót Város Tanácsa, azok a Lázár-Kiss Barna András polgármester vezette hivatalnak a Helyi Fejlesztések Országos Programjához benyújtott pályázatai révén valósulhatnak meg. Mindezidáig a Barót városhoz tartozó öt falu közül Felsőrákos volt az egyetlen, amelybe – vagy amelyen át – nem vezetett modernizált, aszfaltos út.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük