Felhívás!

Agrár Háromszék a Facebookon

Agrár Háromszék a Facebookon Kovászna megye

A COVID 19 koronavírus-járvány miatti szigorítások, a saját és mások egészségének megóvását, a vírusterjedés meggátolását célzó intézkedések a gazdatársadalmat is érintik. A Székely Gazdaszervezetek Egyesülete által működtetett falugazdász-hálózat tagjainak a maguk során hangsúlyt kellett fordítaniuk az online munkára is – tudtuk meg a háromszéki munkatársaktól.

 

A lehetséges legkisebbre kellett csökkenteniük a személyes kapcsolatokat, így a falugazdászok számára is korlátozódtak a lehetőségek az informálás, a szaktanácsadás területén. A tudnivalók megosztására azonban továbbra is szükség van, ezért a háromszéki és nem csak idevalósi gazdák számára könnyen elérhető Facebook-profilt létesítettek Agrár Háromszék néven. A tartalmat egészében az agráriumnak szentelik, igyekeznek minél több hasznos tudnivalót, információt nyújtani a felületen.

Ugyanakkor a gazdák, szakemberek által Messengeren küldött hasznos tudnivalók megosztására is lehetőség van itt. A falugazdászok kérik, a látogatók osszák meg, népszerűsítsék az oldalt, hogy minél több gazda élhessen a lehetőséggel. Az agráriummal kapcsolatban lévő hivatalokat is ösztönzik, használják ki ezt a lehetőséget közleményeik széles körű terjesztésére.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. március 25., 14:42
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Na ez igen tényleg képesek voltatok készíteni egy Facebook profilt de tényleg jaj de ere egy 10 éves is képes igaz a gyereket nem fizeti a magyar állam. Levizsgáztatok torján ahol a téma beszélgesünk semmiről semmit
    Ha nem tudtok új információt akkor egy kicsit érdeklődjetek vagy menjetek vissza az egyetemre ha van… Vagy legalábbis YouTube. Beszéljetek a no Till – ről vagy mintill amit külföldön sok helyen gyakorolnak vagy végezetek egy piac kutatást mi érdekli az embereket