Felhívás!

A nagy napot is át kell szervezni

A nagy napot is át kell szervezni Kovászna megye

Elmaradhatnak a tervezett nagy esküvők a koronavírus járvány miatt. A házasulandók átszervezik a nagy napot, és legtöbben csak szűk családi körben ünnepelnek. A szolgáltatóknak sem tesznek jót az újonnan bevezetett intézkedések, de zokszó nélkül fogadják.

Az EventFactory rendezvényszervező cég munkatársait is érinti a rendelkezés, mint írták, nincsenek még válaszok mindenre, de pánikra sincs ok. Az esküvőket előfordul, hogy törlik, másokat átütemeznek. Igaz, megtörténhet, hogy az új időpont egybeesik egy korábban lefoglalt eseményével, és emiatt adódhatnak gondok.

A házasságkötésre készülő párokat arra kérik, aki még nem osztotta ki a meghívókat, próbálja meg elektronikusan elküldeni. Ugyanakkor ne mondják le fejetlenül a rendezvényeket, szolgáltatókat, ne essenek pánikba, hanem várják meg a hivatalos korlátozások végét, illetve a döntéseket, amelyek akár kártérítésre is jogi alapot biztosíthatnak.

Kátai Jocó két szinten is érintett a korlátozások tekintetében, ugyanis nemcsak fotós, de zenél is. Mint mondta, az esküvőszezon még amúgy nem kezdődött el, egyelőre nem érintik az intézkedések, és a párok a későbbiekben sem mondanak le a házasságkötésről.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.