A honlap többnyire a Kovászna megyében megjelenő Székely Hírmondó napilap írásait jeleníti meg, de csak részben azonos annak tartalmával.

15 évet kapott a kannibál

15 évet kapott a kannibál Kovászna megye

Tizenöt év börtönbüntetést szabott ki alapfokon a Kovászna Megyei Törvényszék arra a 16 éves, sepsiszentgyörgyi fiatalra, akit kannibalizmussal vádolnak. A gyilkos beismerte: több darabot megevett áldozatából.

A törvényszék honlapjára feltöltött ítélet szerint a bíró elrendelte, hogy a jelenleg Feketehalmon előzetesben ülő fiatalt, akit minősített emberöléssel és hullagyalázással vádolnak, szállítsák át egy börtönbe, hogy 15 éves büntetését letöltse. A vádlottnak ugyanakkor 20 ezer lej kártérítést kell fizetnie az áldozat családjának. Az ítélet nem jogerős. Fellebbezési határidő 10 nap.
A fiatal 2017 novemberében követte el a tettét, és a nyomozás bebizonyította, hogy a gyilkos több darabot megevett az áldozat holttestéből. Az ügyészek szerint a tettes beismerte, hogy hétéves korától rendszeresen kezdve ragasztót szív, és azt is, hogy az áldozatot egy kővel agyonverte, egy üvegdarabbal több darabot kivágott az arcából és megette.
A nyomozók szerint a gyereket a nagyanyja nevelte, és gyakran mutatkozott olyan hajléktalanok társaságában, akik a régi Olt híd alatt húzták meg magukat, ahol a gyilkosságot is elkövette. Az áldozat egy 21 éves, hetei hajléktalan volt. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. május 14., 7:39
    ÉRTÉKELÉS: 9

    Egy civilizalt nyugati orszagban eletfogytiglanit kapott volna.Amerikaba pedig halalbuntetest.De mivel Romania az ehezok orszaga,tehat sem nem civilizalt,sem nem nyugati de meg csak nem is Amerika, ezert a fiu ehseget enyhito korulmenynek vettek.Ezert kapott a kannibal csak 15 evet!