Felhívás!

Interaktív térkép készült a romániai útépítési projektekről

Interaktív térkép készült a romániai útépítési projektekről Gazdaság

A romániai autópályákat, gyorsforgalmi utakat és országutakat bemutató interaktív térképet tett közzé a közúti infrastruktúrát kezelő országos társaság (CNAIR). A térképen feltüntették a forgalomnak átadott, az épülő, a közbeszerzés alatt álló és a tervezés fázisában lévő projekteket egyaránt.

Az interaktív felületen részletes tájékoztatást kaphatunk az épülő útszakaszok nyomvonaláról, a kivitelezés aktuális stádiumáról, a határidőkről, felmerült problémákról.

“Olyan eszközöket hoztunk létre, amelyek naprakész információkat biztosítanak a lakosság, a vállalkozók és a sajtó részére az országban zajló, közúti infrastruktúrát érintő beruházásokról. Az egyik ilyen eszköz az interaktív térkép, amely segítségével nyomon követhetők az országos fontosságú projektek, és azok előrehaladása” – közölte csütörtökön Mariana Ioniță, a CNAIR igazgatója.

Az igazgató hozzátette, a térképen szereplő információkat havonta kétszer frissítik.

“Remélem, hogy a projektek ilyen típusú bemutatása jobb átláthatóságot biztosít a vállalat tevékenységét illetően, és bízom benne, hogy sok olyan kérdésre válaszul szolgál, amelyeket máskor írásban kapunk meg” – mondta Ioniță.

A térképp ITT érhető el.

(Hotnews)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások