Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Példaképükkel találkoztak

Példaképükkel találkoztak Cseperedő

Sportos meglepetésben volt részük a megyeszékhelyi negyedik osztályos waldorfos diákoknak, akiket a múlt héten, pénteken Vass Ildikó és a holland kosárlabdázók látogattak meg.

A megyeszékhelyi Nicolae Colan Általános Iskolában működő negyedikes Waldorf-osztály diákjai rendszeresen sportolnak. Sokan kosaraznak, s egyik nagy kedvencük Vass Ildikó, akit élőben is több alkalommal láttak játszani, hiszen éveken át a Sepsi BC meghatározó játékosa volt. A kézdivásárhelyi születésű sportoló tavaly vonult vissza. Egy éve kosárlabda-iskolát alapította Luxemburgban, jelenleg utánpótlás-neveléssel foglalkozik.

Hirdetés
Hirdetés

Nagy volt az öröm, amikor az éppen szüneten lévő diákok körében megjelent példaképük a holland kosárlabdásokkal.

– A tanítványaim nagyon meglepődtek, és örömmel vették tudomásul, hogy a sportolók szívesen válaszolnak kérdéseikre. A sportéletről és az egészséges életmódról beszélgettek. Érdekes volt számukra a holland nyelv is. Szerettek volna kosarazni egyet a vendégekkel, de sajnos a jelenlegi helyzet ez nem tette lehetővé, ezért ígéretet kaptunk, hogy egy következő alkalommal ez az óhaj is megvalósul. Szeretettel várjuk ezt a lehetőséget! – mondta Papp Judit tanítónő.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük