Felhívás!

Mesefesztivál harmadszor

Mesefesztivál harmadszor Cseperedő

A következő napokban számos családi programmal várja az érdeklődőket a Holnemvolt Székelyföldi Mesefesztivál. Luzsi Margó, Benkő Éva és Szabó Enikő hívja mesés kalandozásra a gyerekeket, de a Meseláng – közösségi mesemondás is folytatódik. Szeptember 14-én Ikafalván szövik a szót, osztanak meg egymással történeteket a résztvevők.

Luzsi Margó az E-mese vár olvasásnépszerűsítő program működtetője, a Mesélj nekem könyvsorozat szerkesztője, Metamorphoses meseterapeuta ma a megyeszékhelyen tanintézményekben, Kézdivásárhelyen a Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban tart frissítő mesefoglalkozásokat kisiskolásoknak A kutya, aki nap akart lenni címmel. Délután hat órától a Bod Péter Megyei Könyvtárba négy, kevéssé ismert magyar mesés élettörténettel ismerteti meg az érdeklődőket.
Szeptember 17–21. között Benkő Éva óvodapedagógus, játszóház vezető, az Oktatási segédjegyzet harmadik kötetének, a Népi gyermekjátékoknak a szerzője, a Guzsalyas Alapítvány munkatársa az óvodásoknak mond mesét. A Királylányok, királyfiak Facebook oldala nevet viselő program során Szabó Enikő Metamorphoses meseterapeuta tart alkotó-fejlesztő foglalkozásokat 12 év alattiaknak iskolákban, könyvtárakban, múzeumokban szeptember 18–27. között. A foglalkozásokra a guzmi77@yahoo.com címen lehet jelentkezni, vagy a 0746.800.046-os telefonszámon érdeklődni.
A szeptember 2–30. között zajló Holnemvolt Székelyföldi Mesefesztivál programja a rendezvény Facebook oldalán követhető

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.