Felhívás!

Már lehet jelentkezni

Már lehet jelentkezni Cseperedő

A Magyari Ifjúsági Tanács (MIT) idén 12. alkalommal szervezi meg az Erdély-szerte nagy sikernek örvendő Adj, király, katonát! ifjúsági vetélkedőt. A vetélkedő célja a fiatalok körében a család szerepének és az gyermekvállalás felelősségének hangsúlyozása, valamint egy egészséges nemzettudat kialakítása.

Az elmúlt évtized során több tízezer diák és szervező tanár kapcsolódott be a programba, tavaly 60-nál is több település, illetve közel 3000 diák vett részt a vetélkedő különböző szakaszain.
A verseny a IV–VIII. osztályos tanulókat célozza meg. Az említett korosztály (10–15 évesek) képezi ugyanis azt a réteget, amely éppen a kamaszkor küszöbét jelenti, és gyermeki őszinteséggel szemléli a világot, nyitott arra, formálni és alakítani lehet ember-, világ-, illetve jövőképét.
A korábbi évektől eltérően, idén a helyi szakaszokról továbbjutó diákok automatikusan bejutnak a MindentEldöntőbe, hogy minél több résztvevő átélhesse az ottani fokozott hangulatot és élményt.
A versenyen való részvételt szeptember 17-ig kell jelezni a rendezvény honlapján. A sikeres bejelentkezés után mindenkit levélben értesítenek a soron következő szervezési teendőkről.
További részletekért keressék fel a MIT honlapját vagy a program Facebook oldalát, vagy írjanak emailt a mit@mitesek.net címre.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.