Felhívás!

Még lehet jelentkezni

Még lehet jelentkezni Cseperedő

A Duna Televízió komolyzenei tehetségkutató műsorába február 9-én éjfélig lehet jelentkezni. Ezúttal is három korcsoportban nevezhetnek a fiatalok.

A Kicsik korcsoportjában a 2003. június 1. és 2011. május 31. között született gyerekek mérhetik össze hangszeres vagy énektudásukat. A Tinik korcsoportban az 1998. június 1. és 2003. május 31. között született fiatalok indulhatnak, az 1993. június 1. és 1998. május 31. között született ifjak pedig a Nagyok korcsoportjának hangszeres mezőnyében bizonyíthatnak. Ez utóbbi korcsoport ének kategóriájába az 1990. június 1. és 1998. május 31. között született fiatalok küldhetik el nevezésüket.

A jelentkezés a www.mediaklikk.hu/virtuozok oldalon keresztül történik, ahol az online jelentkezési lap kitöltésén túl a pályázóknak egy videót is fel kell tölteniük az előadandó zeneműről. A műsorba azok jelentkezését is várja a csatorna, akik az előző évadok válogatói során nem jutottak tovább, és ismét szeretnék megmérettetni magukat. Akik pedig idén is szakmai füllel figyelik a produkciókat: Miklósa Erika Kossuth- és Liszt-díjas opera-énekesnő, Batta András Széchenyi-díjas zenetörténész, Kesselyák Gergely Liszt-díjas művész, az Operaház első karmestere, Várdai István Liszt-díjas csellóművész és a szintén világhírű, Liszt- és Junior Prima-díjas zongoraművész, Balázs János. A tehetségkutatáson túl a Virtuózok célja, hogy minél szélesebb körben megismertesse és megszerettesse a klasszikus zenét, felmutatva annak szépségét, összetettségét, jelenvalóságát.

 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.