Felhívás!

Itt a farsang, áll a bál

Itt a farsang, áll a bál Cseperedő

Hagyományaihoz híven a kézdivásárhelyi Hármas Napközi Otthon idén is megszervezte egyre színvonalasabbnak bizonyuló farsangi mulatságát. A rendezvénynek ezúttal is a Gábor Áron-líceum díszterme adott otthont. A talpalávalót a Kék csillag zenekar biztosította.

A gyerekek már hetek óta izgatottan készültek az eseményre, voltak csoportok, akik egyéni maskarába bújva, hagyományos műsorral készültek, míg mások tematikus öltözetben, tánccal szórakoztatták a közönséget. A rendezvény a csoportok közös bevonulásával kezdődött, majd a Mókus kiscsoportosok, szüleikkel kézen fogva mutatták be jelmezeiket. A Méhecskék román, vegyes csoport két modern tánccal is szórakoztatta a jelenlevőket. Az előadásuk az Úriemberek, valamint Lányok a motoron címet viselte. Harmadik fellépőként a Pillangó csoport következett, akik igazi vadnyugati hangulatot varázsoltak a térre, cowboytáncokkal tették színesebbé a rendezvényt. A bemutatkozások sorát a Süni csoport zárta, akik egy hagyományos farsangi mulatsággal készültek. A Farsangi csúfolódok című előadásuk vicces párbeszéddel, jelenetekkel, tánccal hozta vissza a régi idők farsangját.

A tombolahúzás után az óvónők oklevelekkel jutalmazták a gyerekeket. Ezután kezdődött a dínomdánom, amikor kicsik és nagyok egyaránt tánccal és énekkel töltötték be a rendezvény helyszínét.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.