Felhívás!

Az év civil szervezete kerestetik

A Civilek Háromszékért Szövetség (CIVEK) idén is meghirdeti az Év civil szervezete díjat, amellyel a 2016-os év legsikeresebb civil programját jutalmazza. A kitüntetés célja a civil szervezeti munka elismerése és széleskörű népszerűsítése.

Év civil szervezete eddigi díjazottjai: 2013-ban a Háromszéki Közösségi Alapítvány, 2014-ben az EMI Kézdivásárhelyi tagozata, 2015-ben a Bolyongó Színházi Egyesület és 2016-ban a Zöld Nap Egyesület.

A benevezés egy tavalyi, a küldő szervezet által legsikeresebbnek ítélt programmal/projekttel történik. A díjazott szervezet egy oklevélben és egy 1000 lejes vásárlási utalványban részesül, amelyet a nyertes fogyóanyagokra vagy nyomdai szolgáltatásokra költhet. Háromszéki civil szervezetek pályázhatnak, de jelölhetnek kívülálló személyek is.

A jelöléshez vagy benevezéshez egy kitöltött formanyomtatvány szükséges román vagy magyar nyelven. Az űrlapot legkésőbb 2017. február 28-ig kell elküldeni a civilekharomszekert@yahoo.com e-mail-címre, témaként megjelölve: Év Civil Szervezet Díjra jelölés_Jelölt Szervezet Neve.

Az elbírálást a szövetség vezetőtanácsa végzi el, eredményt március 20-án hirdetünk, ami a www.digital-studio.ro/civek honlapon is megjelenik. Az értékelés során szempontot jelent: a program üzenete, a program által megjelenített értékek, azok közösségi hasznossága és eredményei. Ugyanakkor figyelembe vesszük a megvalósításokra fordított erőt, energiát a rendelkezésre álló erőforrásokhoz viszonyítva, továbbá a hasznosulók körét és a közösségre gyakorolt hatást.

Az Év civil szervezete díjat március 22-én adják át a CIVEK képviselői, ünnepélyes keretek között.

(közlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.