Felhívás!

Horoszkóp – Bak csillagjegy

Amit megmondtam, megmondtam, amit megtettem, megtettem, amit akarok, azt akarom, ez van és punktum. Ki vagyok én? Az vagyok, akit látsz bennem, amit kihozol belőlem. Ezért használd hasznosan a velem töltött időt, hiszen hamar megunom, ha folyton-folyvást egyedül hagysz agymenő gondolataimmal.

Nem értem, minek a sok beszéd, tedd a dolgod, hisz időd véges. Az értékes pillanatokból építs magad köré egy fellegvárat, ami sötét napjaidban rád borul takaróként, ha netán az élet köveket dob feléd. Igen, ma is azt gondolom, mint a tegnap, ne közelíts felém, ha nem nyíltan és céllal teszed azt, nem tűröm a pusmogást, nyalizást, semmitmondó üres szavak tömkelegét. Mondd ki tisztán és érthetően, amit akarsz, hiszen úgyis „kinézem” belőled. Mindent a maga idejében, mondja a közmondás, de ha nem cselekszel, nem is haladhatsz előre az utadon.

Én meg azt szeretném, hogy egyre jobb, egyre határozottabb, megvalósíthatóbb és békésebb úton haladjak a céljaim felé. Meg is tervezem, ne aggódj, nem nézted ki belőlem? Nos, látod, nem ismersz. Ha barátom vagy, rögtön tudod, hogy merre van a merre, ami engem illet. Nem szoktam zsákbamacskát árulni, de a kölcsönpohár nálam mindig visszajár.

Megsúgom neked, hogy amikor nem tudok dönteni, mindig hosszasan elmélkedem és latolgatok, közben azt a látszatot keltve, hogy tisztában vagyok mindennel, pedig mikor hallgatok, akkor igazán nagy bajban vagyok. Szeretek a dolgok végére járni, mert csak akkor oldódnak meg a konfliktusok, ha tisztázzuk az indítékokat. Ha te vulkán vagy, én csendes folyam, ha te háborgó tenger, én mentő hajó, így igyekszem fenntartani a békét és az egyensúlyt körülöttem.

Örökösen keresem a korlátaimat, épp ezért jó barátom a kitartás és az állhatatosság. Még ha ráfázok, akkor is, csak azért is a becsületesség és a tökéletesedés felé hajtok életem végéig. Te, aki ismersz, tudod, hogy elérem. Te, aki ítélkezel, hiszed, hogy nem. Melyik a helyes út? Döntsd el te, aki elindultál valamerre. Aki meg egy helyben toporog és siránkozik, utat ne mutasson! Használd az időd, élj a lehetőségekkel!

Csákány Zsuzsanna

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.