Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Díjeső a Molnár Józsiás alsósainak

Díjeső a Molnár Józsiás alsósainak Cseperedő

A 30. Zrínyi Ilona matematikaverseny díjazásán a kézdivásárhelyi Molnár Józsiás iskola alsó és felső tagozatos diákjai a körzet legjobb eredményeit tudhatták magukénak.

Hirdetés
Hirdetés

A 2. osztályosoknak ez volt az első ilyen jellegű megmérettetésük, melyen lelkes és kitartó munka meghozta számukra az eredményt. Egyéniben 4 tanulót díjaztak: Porkoláb Tamás 5., Béres Karola 8., Gáspár István 13., Páll Adrienn 19. helyen végzett a megyei mezőnyben. A csapatversenyben a 259 pont a megyei harmadik helyezést hozta nekik. Felkészítő tanítójuk Kelemen Éva.
A 3. osztályosok közül Szabó Panna-Zsófia 2. helyezett lett. Elmondása szerint nagyon érdekesnek találja a versenyt, és sajnálja, hogy idén nem jutott tovább a nemzetközi döntőre, ahonnan tavaly szép emlékekkel és jó eredménnyel tért haza. Paizs Krisztián 12., Szabó Csongor a 19. helyen végzett. Ők a csapatversenyben 2. helyezést értek el 241 ponttal. Felkészítő tanítók: Jakab Tímea, Hodor Katalin és Péter Ildikó. A 4. osztályosoknál Boldizsár Henrietta 19. helyen végzett, felkészítő tanítók: Bálint Erika és Kovács Katalin. A felső tagozaton Baricz Kinga tanárnő diákjai értek el kimagasló eredményt. Az ötödikes Ambrus Brigitta 19., a hatodikos Dezső Szilárd 3. helyen végzett a megyei mezőnyben. Mindannyiuknak gratulálunk!

Kelemen Éva

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük