Felhívás!

Adj, király, katonát!

A Magyar Ifjúsági Tanács (MIT) idén tizennegyedik alkalommal szervezi meg a nagy népszerűségnek örvendő Adj, király, katonát! online ifjúsági vetélkedőt. Az Erdély-szerte meghirdetett versenyre olyan 5–8. osztályos diákok jelentkezését várják, akik játékosan, a mesék világán keresztül szeretnének a közösségekről és családról tanulni, akik a hasonló korú gyerekekkel való ismerkedés, barátságkötés által szeretnék feltérképezni a világot.

Az eddigi évektől eltérően ezek a csapatok nem véletlenszerűen alakulnak meg, a versenyzők előre összeállított csoporttal jelentkezhetnek a vetélkedőre. A csapatok tagjai között kötelezően szerepelnie kell legalább egy ötödik osztályos tanulónak is. A bejelentkezési űrlap október 2-ig érhető el a szervezők honlapján.

A tavalyi vetélkedőhöz hasonlóan, a környezettudatosság jegyében zajló elődöntők feladatsoraihoz a gyerekek a vetélkedő weboldalán (https://akk.mitesek.net/) férhetnek hozzá, a meséket is itt teszik közzé, így egy számítógépről vagy akár okostelefonról is bármikor elérhetők lesznek. Az első három fordulón elért pontszámok összesítése után értesítik azokat a csapatokat, melyek bejutást nyernek a . november 21-én Székelyudvarhelyen megrendezendő MindentEldöntőre.

A szervezők bármilyen kérdésre szívesen válaszolnak a mit@mitesek.net e-mail-címen, vagy a 0751.891.215-ös telefonszámon.

Felhívják az érdeklődők figyelmét, hogy amennyiben az aktuális járványügyi szabályozások nem teszik lehetővé a MindentEldöntő hagyományos módon való megtartását, a meghirdetett időpontban egy online térben zajló fordulóval helyettesítik azt, olvasható a MIT sajtóközleményében.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.