Felhívás!

Gyerekek és szépkorúak

Gyerekek és szépkorúak Cseperedő

A háromszéki Diakónia Keresztyén Alapítvány Idősgondozó Ágazata rajzpályázatot hirdet az idősek világnapja alkalmából Kovászna megyei óvodások és iskolások részére.

A rajzpályázat az óvodások, elemisták, gimnazisták és középiskolások számára teremt lehetőséget arra, hogy megosszák egymással és a közösséggel a nagyszüleikkel vagy más idős személlyel, családtaggal kapcsolatos élményeiket, közös tevékenységeiket, vagy elkészítsék a szépkorúak portréit. 

A szervezők grafikai vagy festési technikával készült, A/4-es méretű alkotásokat várnak. Egy személy csak egy pályamunkával vehet részt a versenyen. A z elkészült rajzok leadási határideje szeptember 25., 12 óra. Az alkotásokat személyesen vagy postai úton lehet eljuttatni a Diakónia Keresztyén Alapítvány idősgondozó szolgálatához. Levélcím: Diakónia Keresztyén Alapítvány – Idősgondozó szolgálat, 520037 Sepsiszentgyörgy, Gyár utca 41. szám.

A pályázati kiírás egyéb részleteiről a 0371.000.764-es telefonon kérhetnek tájékoztatást az érdeklődők. A beérkező pályaműveket szakmai zsűri értékeli. A díjazás korcsoportonként történik, az alkotásokat az idősek világnapja (október 1.) alkalmából szervezett ünnepi rendezvényen állítják ki Sepsiszentgyörgyön, a Belvárosi Református Templomban. A díjkiosztásra is ekkor kerül sor.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.