Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Átlépi saját falait

Átlépi saját falait Kultúra

A világnap alkalmából a Tamási Áron Színház egész napos rendezvénysorozattal készül, kilépvén a színház falain kívülre is. Ma, március 27-én az alábbi programkínálattal várják az érdeklődőket.

A kamarateremben 12 és 17 órától, a Cimborák Bábszínház előadásában A három kismalac című bábjáték tekinthető meg. 12 és 19 órától az M Studio Mozgásszínház előadásában az Andrea Gavriliu által rendezett Tavaszi áldozatot nézhetik meg a Háromszék Táncstúdióban. A Tamási Áron Színház a Zakariás Zalán által színpadra vitt Pénz az égből című vígjátékát játssza 20 órától a nagyteremben. Az előadást élőben közvetítik a főtéren is.

A Közösségi részvétel évében sorra kerülő színházi világnap alkalmából az előadások és a főtéri élő közvetítés mellett különböző meglepetésekkel is készülnek: régi plakátokat és műsorfüzeteket vásárolhatnak a téren, a Pénz az égből című előadás ideje alatt a Tein Teaház és az Indivino teraszán színészek veszik fel a rendeléseket és szolgálják fel az italokat. A szervezők azt ígérik, az idei világnapi üzenetet, amelyet Isabelle Huppert francia színésznő fogalmaz meg, rendhagyó módon fogják közvetíteni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük