Felhívás!

Válaszra várunk

2017 nyarán az Akta kábeltévével szerződést kötöttünk 2 évre, hogy az addigi 29 lejes díj helyett 25 lejt kell fizetnünk. Persze nagy örömmel írtuk alá, mert örvendtünk a 4 lejnek, amivel egy kenyeret vehetünk. Na de az örömünk nem tartott sokáig, mert minden hónapban többet és többet kell fizetni. Már elértük a 27-28 lejt, az ebben a hónapban valószínűleg már 29 lej lesz. Kérdezzük: akkor miért kellett szerződést kötni? Mi úgy tudjuk, ha szerződés van, akkor azt be is kell tartani mindkét félnek. Szeretnénk, ha az újság hasábjain felvilágosítást kapnánk az alábbi panaszunkra.

Egy torjai olvasó

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2018. március 21., 7:13
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Minden szolgáltatónál így van! Fogyasztóvédelem és ők orvosolják a helyzetet! A lapban szellőztetve max annyit ér el, h más nem esik a csapdájukba!

 • User
  Dátum: 2018. március 21., 7:12
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Nyujtódon ilyen nincs! Itt csak olyasmibe botlunk mint 1 apró falucskába 50 évvel ezelőtt! A 3.évezred vivmányaiból csak a villany jutott nekünk, azt is most földelik! Igaz úgy, h még arra is fittyet hánynak, h az autó a kapun belül reked! Az adónk az municipiumi nem mint Torján!

 • User
  Dátum: 2018. március 21., 10:34
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Mi meg megszuntettuk a szerzodest a tavaj ev kozben.Az iden januarba pedig kaptam egy felszolitast,hogy tartozok 1 havi berrel es kuldjem el a penzt egy megadott szamlaszamra,vagy bizonyos lehetosegek vannak meg a kifizetesre,majd jelentsem a torlesztest emailban,faxon vagy telefonszamokon .Egy felhajto ceg is uzengetetett telefonon,hogy rendezzem a tartozasom baratsagos modon ellenekezo esetben felhajtsak jogi uton.Jelzem 26,80 lejrol volt szo.Meg aznap felhivtam azt a telefonszamot amelyen az ertsites jott es mondtam azonnal fizetek bankon keresztul amelynek kivonatat nyomban elkuldtem megnyugodva,hogy lerendeztem mindent.Erre fel par nap mulva ismet felszolitottak,hogy rendezzem a tartozasom.Ekkor felhivtam a felhajto ceget es mondtam,hogy mar fizettema bizonylatot is elkuldtem az Aktanak.Mondtak az nem jo nekuk kell kudenem mert addig nem vesznek ki a nyilvantartasbol.Hat elkuldtem nekuk is,mire megint par nap mulva jon az ujabb felszolitas.Akkor mergemben elkuldtem 5-szor egymas utan a szamla masolatot.Es ne mondjam,hogy ez megismetlodott meg azutan 2-szer.Valoszinu meg sem nezik az emaileket,nem tudom hanyan vannak de mindig mas es mas szamra jott a felszolitas es ugyanazokra vissza is kuldtem a bizonylatokat.Legutobb pedig megjegyeztem,hogy vegtelenul zavar,hogy hetente zaklatnak egy par lejes tartozassal amit mar reg kifizettem es ha valaki kitesz egy elerhetoseget az ugyfelek szamara akkor azt ellenorizze is le mielott meg ujbol zavarna vagy ha megnezte akkor torolje a nyilvantartasbol azokat akik visszajeleztek valamilyen modon.

 • User
  Dátum: 2018. március 21., 19:54
  ÉRTÉKELÉS: -2

  Meg kell nézni mit ír a szerződés. Nem euróban szerződtek, ami akkor 25 lej volt, most több? A szerződés fix árat garantál? Biztos megszegték a szerződést? Megkérdezte a szolgáltató véleményét?
  Ha úgy néz ki igen, akkor elsősorban a fogyasztóvédőkhöz kell fordulni, legalább normális dolgokkal is fognak foglalkozni.

  Egy magyargyűlölő gazember