Felhívás!

Több pénzt kompótra!

Olvasom, hogy el akarják törölni a bírák külön nyugdíját. Jobban örülnék egy olyan hírnek, hogy megemelték az átlagnyugdíjat. Akkor pezsgő helyett, mert arra nem futja, egy gyümölcskompóttal ünnepelnék!

Az, aki jól keres, mint mondjuk egy politikus, az el sem tudja képzelni, mit jelent havi pár százlejes nyugdíjból élni. Jobban mondva megélni, mert ennek javát az ember gyógyszerekre költi, a másik fele megy a rezsire, és ami marad… Örvend, ha abból futja kenyérre.

Eközben a börtönökben teljes ellátást kapnak a rabok, és olyan személyek részesülnek szociális és mindenféle más segélyekben, akik amúgy képesek lennének dolgozni, csak lusták. Mi, nyugdíjasok, akik az életünket ledolgoztuk, kapjuk a maradékot, csak választások előtt gondolnak ránk, de olyankor nagyon. Kíváncsi vagyok, idén mit ígérnek, lesz többféle kompót is?

Szász Erzsébet, Sepsiszentgyörgy

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. január 23., 11:21
  ÉRTÉKELÉS: 5

  Úgy tudom a.jelenlegi törvény szerint szeptembertől.40% -ot kellenne emelni DE! mindig ott van a de! csak akkor ha…Egy másik megjegyzésem,azt szokták mondani hogy” a jóllakot ember soha nem hisz az éhesnek”…ezek inkább magukat tömik degeszre.Sajnos ez van.

  • User
   Dátum: 2020. január 23., 21:09
   ÉRTÉKELÉS: 5

   Aztan akinek 150 leje.volt és majdnem megduplázódott az most kirúg a hámból …kaviár, sonka,argentin marhabélszin,szebeni szalámi,lazac…mindenből 1 milligram.