Felhívás!

Letérdelve?

A magát baloldalnak nevező, határokon átívelő politikai bűnszövetség a kezdet kezdetétől meg akarta erőszakolni az emberi természetet, figyelmen kívül hagyva az általa piedesztálra emelt egyes egyén legbelső lelki szükségleteinek nagy részét, mint amilyen az ember igénye a vallási, nemzeti és családi kötődésre. Abszurditásait évszázadokon ügyesen csomagolta. 2010 után ez radikálisan megváltozott. Ma már lehetséges a biológia alapvető tényeinek tagadása férfi-nő viszonylatban, kisgyerekek agyának megtöltése természetellenes „gender”-propagandával, a nemi önazonosság tudatos rombolásával párhuzamosan a gyermekek nemváltó műtéteinek állami támogatása, meg nem született életképes csecsemők meggyilkolása, a normalitáshoz ragaszkodó emberek ellehetetlenítése és még hosszan sorolhatnám.

A BLM (Black Lives Matter) történet maga a baloldali abszurd: miközben kőkemény statisztikák igazolják, hogy az Egyesült Államokban azon gyilkosságok között, ahol az egyik fél fekete, a másik fehér, a feketék sokkal nagyobb számban agresszorok, a fehérek pedig áldozatok, egy mindmáig tisztázatlan körülmények között, rendőri intézkedést követően elhalálozott, visszaeső néger bűnöző esetét a média arra használta fel, hogy lángba borítsa az országot, és szabályos háborút indítson a normalitás és a fehér kultúra ellen. A zavargásoknak számtalan halottja volt, jellemzően dolgos, tisztességes emberek, nem kevés közöttük fekete.

Maga a mozgalom nyíltan rasszista és fehérgyűlölő. Ezzel együtt még ma is különféle sportágak versenyzőit letérdeltetik e mozgalom előtt. Úgymond a rasszizmus elleni küzdelem jegyében. Érthető ugye? Harcoljunk egy rasszista mozgalom előtti tisztelgéssel a rasszizmus ellen. Baloldali vaslogika.

A legutóbbi magyar-ír mérkőzés alkalmával a magyar csapat nem térdelt le, az ír igen, amit a magyar szurkolók nem díjaztak. Orbán Viktor a június 10-i kormányinfón megvédte a magyar szurkolókat, mondván, magyar ember csak Isten előtt, a hazája előtt és a szerelme előtt térdel le, ha megkéri a kezét. A magyar miniszterelnök ismét kevés szóval fogalmazta meg a lényeget, orrára koppintva egyszerre a magyarságot rasszizmussal rágalmazó ballib politikusoknak és a fősodratú médiának.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.