Felhívás!

Világszerte elérhetővé vált a Facebook új kinézete és sötét módja

Világszerte elérhetővé vált a Facebook új kinézete és sötét módja Tudomány

Az talán letagadhatatlan, hogy ahogyan a hétköznapi élet egyre dominánsabb tényezője lesz az informatika, úgy töltünk egyre több időt azzal, hogy valamilyen formában képernyőt bámuljunk.

Mark Zuckerberg cége nemrég jelentette be hogy jó pár újítás talált utat az oldaluk felé, mely többek között elhoz egy sokkal szellősebb és átláthatóbb felületet. A fejlesztők szerint itt sokkal könnyebben és gyorsabban találhatjuk meg azokat az infókat, oldalakat és bejegyzéseinket, melyek valóban érdekelnek minket. 

A képernyő előtt sok időt töltők számra azonban a szintén újonnan debütált sötét mód hoz majd megváltást, mely jobban kíméli a szemünket, mint a hagyományos világos felület. A közlemény szerint már szerte a világon bekapcsolhatjuk a funkciókat a jobb fölső sarokban található kis, lefelé mutató nyílra kattintva, mindez hullámokban élesedik a különböző felhasználóknál.

A cég azért döntött a dizájnbeli újítás mellett, hogy azzal előtérbe helyezhesse a videós tartalmakat, mivel rájött, hogy a fiatalabb felhasználók között sokkal népszerűbb a TikTok, a Twitch és a YouTube, így most gőzerővel próbálnak felzárkózni videós funkciók terén is.

(pcworld.hu)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.