Hirdetés
Hirdetés

Különleges módon összeállítható konténerkutak

Különleges módon összeállítható konténerkutak Tech-Tudomány

A Multicore Benzinkúttechnika és Szerviz több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a benzinkúttechnikai megoldásokkal kapcsolatban. Jövőbeli céljuk, hogy a partnerei, beruházói, üzemeltetői, kivitelezői egyedi igényeit maradéktalanul kielégítsék jó minőségű, leellenőrzött gyártói termékek forgalmazásával, karbantartásával, egyedi ötletek kivitelezésével.

A speciális konténerkutak

Az egyedi igények szerint összeállított speciális konténerkutakra jellemző, hogy a világ vezető benzinkúttechnikai berendezéseit készítő cégek termékeit válogatták össze, hogy ezzel alkalmazkodjanak a megrendelők/kivitelezők megrendeléséhez. A forgalmazott termékek a világ vezető márkáinak legnevesebb termékeiből kerülnek ki, ennek kiválasztásában a sok éves szakmai és szervizben szerzett tapasztalat nyújtott segítséget. Így az általuk forgalmazott konténerkutak minden felmerülő igényt kielégítenek.

Jó választásnak bizonyulnak, ha a vásárláskor vagy csak tervezéskor kiváló ár-érték arányra törekszünk. Szintén elsőrangú a választásunk, ha kifogástalan konténerkutas termékkel szeretnénk dolgozni, hiszen cégüket a “legjobbat a legjobbtól” elv vezérli, akár eladásról, akár kivitelezésről legyen szó. Beszállító partnereiket megválogatják a termékeik megbízhatósága és minősége szempontjából. Ezen szempontokat vették figyelembe, mikor megvalósították az Optimum Line és a Professional Line termékcsaládokat.

Igényre szabható konténerkút termékcsaládok

A konténerkút üzemeltetése az üzemanyag tárolásának egyik legbiztonságosabb módszere, hiszen egy azon egység nyújt biztonságot az üzemanyagnak, üzemanyagtartálynak és a kiszolgáló rendszernek is. Forgalmazott termékeikre garanciát vállalnak.

Az Optimum Line termékcsalád egységei minőségi termékek, melyek a hagyományos felhasználást támogatják magas színvonalon. A Professional Line termékcsalád konténerkútjai a prémium kategóriát képviselik, így kimagaslóbb szolgáltatást lesz képes nyújtani ügyfeleinek, ha ezt a konténerkút típust választja. A kivitelezés, a benzinkút megvalósítása, az egyéb beilleszthető extrák még optimálisabbá teszik majd a vásárlóik kiszolgálását.

Bármelyik konténerkút termékcsaládot is választja, biztos első osztályú töltőállomást fog létesíteni.

A megvásárolt konténerkutak mellé teljes körű szolgáltatás jár

A vásárlók számára készített egyedi konténerkutak mellé vállalják azok teljeskörű szervizelését. 5 év díjmentes felülvizsgálatát a Professional Line termékcsalád megrendelése esetén csomagban adják, míg az Optimum Line konténerkutak esetén e szolgáltatás megrendelhető. A Multicore Kft. országos szervizhálózattal rendelkezik, így a speciálisan megrendelt, kivitelezett és forgalmazott üzemanyagtöltő állomásokként működő konténerkutak működését egy magasabb szintre emelték.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük