Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Zárul a playoff

Zárul a playoff Sport

Az idény utolsó mérkőzése vár a 3. Liga felsőházi rájátszásában érdekelt Sepsi OSK fiókcsapatára, amely ma az FC Pucioasa otthonába látogat. Az alsóházban a KSE még két meccset játszik, a mai, utolsóelőtti fordulóban Hermannstadt vendégeként lép pályára.

Hirdetés
Hirdetés

Az utolsó forduló van terítéken a 3. Liga felsőházi rájátszásában, aztán következik a másodosztályba való feljutásért szóló kör, amelyben a csoport első két helyezettje lesz érdekelt. A jelenleg negyedik Sepsi OSK II. nem végezhet a harmadik helynél előrébb, ehhez azonban le kell győznie a csoportmásodik Pucioasát – amely az előző körben megalázó, 8–1-es vereséget szenvedett a csoportgyőztes Székelyudvarhelytől. A playoutban a KSE-nek további jó eredményekre van szüksége, hogy ne legyen izgulnivalója a legvégén.

  1. Liga, rájátszás, 9. forduló, a playoffban: ma Pucioasa – Sepsi OSK II., Barcarozsnyó – Székelyudvarhely. Playout: ma Hermannstadt II. – KSE; szombaton Kids Tâmpa – Brassói SR, Plopeni – Blejoi. A mérkőzések 18 órakor kezdődnek.
  2. Liga, 6. forduló, vasárnap 16 órától: Kovászna – Gelence, Szitabodza – Barót, Csernáton – Perkő, Réty – Uzon. Bardoc ugyanekkor barátságos mérkőzést vív Szentkatolnával.
Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük