Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Újabb jó játék reményében

Újabb jó játék reményében Sport

A Sepsi OSK játéka ugyan meggyőző volt legutóbb a FCSB ellen, ám hat fordulót követően csak a 13. helyen állnak a háromszékiek, vasárnap pedig a dobogós FC Botoșani-t fogadják, és ahhoz, hogy a középmezőnytől nagyon ne szakadjanak le, nyerniük kellene.

Hirdetés
Hirdetés

Vasárnap 18 óra 15 perctől a FC Botoșani gárdáját látja vendégül a Sepsi OSK labdarúgócsapata, az 1. Liga 7. fordulójában. A sepsiszentgyörgyi együttes egy jól sikerült bukaresti kiszállás – 1–1 a FCSB otthonában – után várja a bukovinaiak elleni találkozót. Botoșani az előző fordulóban 2–0-s vereséget szenvedett a Rapidtól, de ennek ellenére őrzi harmadik helyét a tabellán.

„Ismét egy nehéz mérkőzés vár ránk, tudjuk, hogy Botoșani-al mindig kiélezett összecsapásokat játszunk, függetlenül attól, hogy itthon vagy idegenben mérkőzünk velük. Fel kell legyünk készülve ellenük, mert kellemetlen ellenfélnek számítanak, nagyon gyors játékosaik vannak, akik kontrából veszélyesek tudnak lenni, figyelmesnek kell lennünk, hogy ne adjunk lehetőséget nekik a letámadásra” – vetítette előre a háromszéki csapat segédedzője, Ilyés Róbert, aki ugyanakkor óvatosságra intett. – „Három vereség után jól jött a döntetlen a FCSB ellen, ez viszont még nem jelenti azt, hogy kilábaltunk a hullámvölgyből, a tavalyi formánkba még nem rázódtunk vissza. Jó, hogy sikerült legutóbb döntetlent szerezni, vasárnap még jobban kell koncentráljunk a jó eredmény érdekében, mindent meg kell tegyünk azért, hogy fennebb lépjünk a tabellán” – fűzte hozzá.

A rangsorban elfoglalt pozíció és a statisztika is a vasárnapi vendégcsapat mellett szól, a bukovinai alakulat az eddigi 12 találkozóból hatot megnyert, ezzel szemben a Sepsi OSK kétszer tudott diadalmaskodni ellenük, míg négyszer döntetlent játszottak egymással. A két együttes legutóbb május 27-én, a felsőházi rájátszás végén csapott össze egymással, akkor Sepsiszentgyörgyön Pavol Safranko búcsúgólja a mieink javára döntötte el az összecsapást.

Labdarúgó 1. Liga, a 7. forduló programja: ma 18 órától FC Voluntari – Chindia Târgoviște, 21 órától U Craiova 1948 – Konstancai Farul; szombaton 18 órától Bukaresti Dinamo – FC Argeș, 21 órától Bukaresti Rapid – Universitatea Craiova; vasárnap 18.15-től Sepsi OSK – FC Botoșani, 21 órától Kolozsvári CFR – FCSB; hétfőn 18 órától Academica Clinceni – CS Mioveni, 21 órától Medgyesi Gázmetán – Aradi UTA.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük