Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Itthon játszik az OSK II. és a KSE

Itthon játszik az OSK II. és a KSE Sport

Véget ért a nyári szünet a labdarúgó harmadosztályban is, mával kezdődik a 2021–2022-es idény. A Sepsi OSK II. és a Kézdivásárhelyi SE az 5. csoportban küzd a feljutásért vagy bent maradásért. Mindkét együttesünk hazai pályán kezd, a Sepsi OSK II. ma a Brassói SR (Steagu’ Renaște) Municipal csapatát fogadja, míg a KSE holnap a Brassói Kids Tâmpát látja vendégül.

Hirdetés
Hirdetés

Összesen 10 csoport van, 10-10 csapattal, tehát összesen 100 résztvevője van a harmadosztályos bajnokságnak, az esetleges visszalépéseket leszámítva. A bajnokság alapszakaszában odavágó-visszavágókat rendeznek, majd ezután a csoportokat két részre osztják: az 1-4. helyezettek felsőházi rájátszásba jutnak, az 5-10. helyezett 6 csapat alsóházi rájátszásban folytatja. A felsőházi rájátszásból harmadik körbe jut mind a 10 csoport első 2 helyezettje, vagyis 20 csapat. A továbbjutó 2-2 csapat elődöntőt játszik. A 10 párharc győztesei jutnak az úgynevezett döntőkbe, ott is 2-2 mérkőzésre kerül sor, és az 5 győztes csapat feljut a másodosztályba. Az alsóházi rájátszás után a csoportok utolsó két helyezettje kiesik, csakúgy, mint a leggyengébb mutatókkal (pontszám, gólarány stb.) rendelkező alsóházi 4. helyezett.

Az első forduló programja, 5. csoport (18 órától): ma Sepsi OSK II. – Brassói SR, Hermannstadt 2 – Plopeni; szombaton KSE – Kids Tâmpa, Székelyudvarhelyi FC – CS Blejoi, FC Pucioasa – Barcarozsnyói Olimpic.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük