Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Új ágyúsok várhatók

Új ágyúsok várhatók Sport

Alighogy befejeződött a 2021–2022. évi jégkorongidény, a Háromszéki Ágyúsok máris a következő szezon előkészítésén fáradoznak. A kék-narancs mezesek szerződést hosszabbítottak a svéd Pelle Torstensson vezetőedzővel, de további három igazolást is bejelentettek.

A 2021–2022. évi román bajnokság ötödik helyén végzett Háromszéki Ágyúsok a következő idényre jóval merészebb célokat tűztek ki maguknak, ennek érdekében erősítésbe fogtak. Megszerezték a tapasztalt, csíkszeredai csatár testvérpár, Molnár Zsombor és Zoltán játékjogát, akik az előző szezonban a bronzérmes Brassói Corona színeit képviselték. „Rutinos csatár testvérpárral erősödik a csapat. Molnár Zsombor az elmúlt években (2017–2022) Brassó egyik húzóemberének számított. A 29 éves, 178 cm magas, balkezes csatár az elmúlt szezonban a román bajnokságban 25 pontot, míg az Erste Ligában 22 pontot szerzett. A fiatalabb testvér, Zoltán 27 éves, 180 cm magas és jobbkezes” – jelentette be a klub.

Hirdetés
Hirdetés

Az Ágyúsok kerete Béres Szilárd személyében kapussal is bővül. A 30 éves, 191 cm magas, csíkszeredai születésű jégkorongozó a Sapientia U23-tól érkezik Háromszékre.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2022. április 27., 0:23
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Ez nagyon jó hír, hamarosan lehet indulni az Erste Ligába, a Molnár testvérek vérbeli farkasok, 😀😀😀, isten hozta őket Háromszékre. Szólhatnak az ágyúk 🤗🤗🤗