Felhívás!

Turisztikai ünnep Kovásznán

Turisztikai ünnep Kovásznán Sport

Kovásznára költözött Brassópojána – mondták többen is és okkal, hiszen szombaton, a korcsolyapályán tető alá hozott jégünnep alkalmával nem csak a helyiek, hanem a megyén túliak népes serege is megfordult e szórakoztató turisztikai rendezvényen.

Az önkormányzat szervezésben, a művelődési ház, a Fiatalok Kovásznáért Szervezet és a Sport for all Kovászna Egyesület partnerségében megrendezett ünnep a Kovásznai Ifjúsági Fúvószenekar fellépésével rajtolt. Ezt követően ügyességi és gyorsasági korcsolyaversenyt, szánkóversenyt tartottak különböző kategóriákban. Emellett a Lőrincz Zsigmond Sípálya is óriási érdeklődésnek örvendett, egy ponton túl már olyan sokat voltak, hogy mindhárom parkolóban beteltek a helyek. A résztvevők biztonságáról hegyi mentők gondoskodtak, lélekmelegítőt pedig a menedékházban kialakított büfében fogyaszthattak.

Este tábortüzet gyújtottak, majd jégdiszkóval zárták a napot, ahol Sinka Norbert (Dj. Sound Noise) felelt a jó hangulatért. Kérdésünkre Gyerő József polgármester elmondta: a rendezvény sikerességét látva jövőben is megszervezik a jégünnepet, továbbá, ha az időjárás kedvez, akkor pár héten belül a síelés szerelmeseit érintő hóünnep sem marad el.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások