Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szuperkupa és kupagyőztes Incze Kriszta

Szuperkupa és kupagyőztes Incze Kriszta Sport

Incze Kriszta, a sepsiszentgyörgyi MSK kiválósága megnyerte a felnőtt korosztályú birkózók Román-kupáját a 62 kg-os súlycsoportban, miután a döntőben csapattársát, Roxana Andreit fektette két vállra. A municípium sportklub ezen kívül további két egyéni és egy csapatbeli bronzérmet is nyert a konstancai versenyen.

Incze Kriszta (62 kg) hozta formáját a kupaversenyen, meg sem állt a döntőig, ahol MSK-s házi döntőt vívott csapattársával, Roxana Andrei-el. Kriszta került ki győztesen a párbajból, emellett a súlycsoport Szuperkupáját is megnyerte, miután júliusban bezsebelte a kategória országos bajnoki címét is, így sportolónknak kétszeresen is eredményes volt a múlt heti megmérettetés.

Hirdetés
Hirdetés

A szentgyörgyi sportklub ezen kívül Orbán Norbert (65 kg) és Dálnoki Márk (57 kg) révén további két egyéni bronzérmet nyert, míg a női csapat harmadik lett a Bukaresti Steaua és Târgoviște mögött.

– Roppant elégedett vagyok sportolóim eredményeivel, de tény, ha itt lett volna Mădălina Linguraru és Adina Popescu, további érmeket nyerhettünk volna és a talán a csapatversenyben is győzedelmeskedünk – nyilatkozta Mátéfi Árpád edző, aki december 7-én tanítványaival a székelyudvarhelyi Verestóy Tibor Emlékversenyen, majd december 14–16-án a putnai ifjúsági Román-kupán vesz részt.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük