Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szeptemberben Sportnapok

Szeptemberben Sportnapok Sport

Idén szeptember 23–25. között rendezik meg a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok tizenötödik kiadását. A Sportnapok fő helyszíne ezúttal is a megyeszékhely központja, de a több mint 100 rendezvényt átfogó programsorozat további helyszíneket is benépesít szeptember utolsó hétvégéjén.

A rendezvény jelmondata – Mozgásba hozzuk a várost – köré épülő programok célja a sport és mozgás népszerűsítése, az egészséges életmódra való ösztönzés és olyan közös, kültéri találkozó megszervezése, amely során a szervezetek és klubok bemutatkozhatnak. Ily módon lehetőség nyílik a tevékenység népszerűsítésére, új tagok toborzására és nem utolsósorban egymás megismerésére is. A háromnapos rendezvény az aktív sportoláson túl egy igazi és felejthetetlen élményt kíván nyújtani kicsiknek és nagyoknak, az alkalmitól a profi sportolóig.

Hirdetés
Hirdetés

A Sportnapok égisze alatt helyet kapnak a már hagyományossá vált tudományos értekezések, közönségtalálkozók és sok egyéb szórakoztató műsorok is. A szervezők felhívják azon egyesületek, testnevelő tanárok és sportkedvelők figyelmét, akik részt vennének az eseményen, hogy alkalmuk lesz jelentkezni 2022. május 15. és augusztus 15. között.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük