Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szeptemberben Sportnapok

Szeptemberben Sportnapok Sport

Idén szeptember 23–25. között rendezik meg a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok tizenötödik kiadását. A Sportnapok fő helyszíne ezúttal is a megyeszékhely központja, de a több mint 100 rendezvényt átfogó programsorozat további helyszíneket is benépesít szeptember utolsó hétvégéjén.

A rendezvény jelmondata – Mozgásba hozzuk a várost – köré épülő programok célja a sport és mozgás népszerűsítése, az egészséges életmódra való ösztönzés és olyan közös, kültéri találkozó megszervezése, amely során a szervezetek és klubok bemutatkozhatnak. Ily módon lehetőség nyílik a tevékenység népszerűsítésére, új tagok toborzására és nem utolsósorban egymás megismerésére is. A háromnapos rendezvény az aktív sportoláson túl egy igazi és felejthetetlen élményt kíván nyújtani kicsiknek és nagyoknak, az alkalmitól a profi sportolóig.

Hirdetés
Hirdetés

A Sportnapok égisze alatt helyet kapnak a már hagyományossá vált tudományos értekezések, közönségtalálkozók és sok egyéb szórakoztató műsorok is. A szervezők felhívják azon egyesületek, testnevelő tanárok és sportkedvelők figyelmét, akik részt vennének az eseményen, hogy alkalmuk lesz jelentkezni 2022. május 15. és augusztus 15. között.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás