Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fociprogram a hétvégére

Fociprogram a hétvégére Sport

A Sepsi OSK-nak folytatnia kell a jó szereplést az alsóházban, ahhoz, hogy sikerüljön elcsípni a pótosztályozós helyeket, a Bergodi-legénység aligha engedheti meg magának, hogy ne nyerjen az Aradi UTA ellen a szombaton 15 órától kezdődő bajnokin.

A Sepsi OSK és az Aradi UTA eddig négy alkalommal csapott össze az élvonalban, egy döntetlen mellett egyszer nyertek a háromszékiek és kétszer a Maros-partiak. Az alapszakaszban a szentgyörgyi gól nélküli döntetlen után Aradon 1–0-ra nyert az UTA.

Hirdetés
Hirdetés

Telt ház előtt rendezik vasárnap este a Kolozsvári CFR – FCSB rangadót. A két csapatot jelenleg öt pont választja el a felsőház ranglistájának élén. A találkozót a nagykárolyi FIFA-bíró, Kovács István vezeti.

Labdarúgó 1. Liga, az 5. forduló műsora: felsőház: szombaton 17.30-tól Voluntari – FC Argeș, 20.30-tól Farul – Universitatea; vasárnap 20.30-tól Kolozsvári CFR – FCSB. Alsóház: ma 17.30-tól Chindia Târgoviște – Botoșani, 20.30-tól Mioveni – Dinamo; szombaton 15 órától Sepsi OSK – Aradi UTA; vasárnap 15 órától FC U Craiova – Clinceni; hétfőn 20.30-tól FC Rapid – Medgyes.

A 3. Liga felsőházi rájátszásában az FC Pucioasa otthonában mérkőzik az idén még nyeretlen Sepsi OSK II., míg az alsóházban érdekelt KSE a Brassói SR-t fogadja szombaton 17 órától.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások