Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fővárosi erőpróbán

Fővárosi erőpróbán Sport

Vasárnaptól csütörtökig Bukarest adott otthon az ifjúsági I-es asztaliteniszezők országos egyéni, páros és csapatbajnokságának, ahol a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK csapata a nyolcadik, míg a megyeszékhelyi Sepsi ISK a tizenharmadik helyen végzett.

 

A Ionuț Chelmuș, Canea-Kocsis András, Kovács Kristóf, Sebastian Pribeagu összeállítású céhes városi együttes három győzelemmel és egy vereséggel a második pozícióban zárta a csoportkört, és második helyről jutott az elődöntőbe. Ebben a szakaszban a Nagy Mózes SK a két későbbi bronzérmessel került egy kvartettbe, és sajnos, három vereséggel a negyedik helyen fejezte be a csoportot. A folytatásban az 5–8. helyért harcoltak tovább a Kerekes Barnabás edzette kézdivásárhelyi legények, aki újabb három elveszített mérkőzés után a nyolcadikként zárták a csapatbajnokságot.

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi ISK – Bokor Zoltán, Urus Kristóf, Jakabos Andor – alakulata egy diadal mellett négy elvesztett meccset jegyzett a csoportkörben, majd Kádár Tibor és Kocsis Balázs tanítványai a 9–16. helyért kiírt helyosztóban voltak érdekeltek. A megyeszékhelyi sportiskolások itt egy újabb sikert könyveltek el, de két vereség is becsúszott, amivel a harmadikok lettek a négyesükben. Ezt követően a 13–16. pozícióért kellett megküzdeniük, és három nyert meccsel a 13. helyen fejezték be a fővárosi vendégszereplésüket.

Egyéniben, vegyes párosban és fiú párosban is asztalhoz álltak a háromszéki pingpongozóink, mindannyian nyertek meccset, többen is túljutottak a csoportkörön, de a kieséses szakaszban ellenfeleik megálljt parancsoltak nekik. Az NMSK színeiben Farkas Yvett, míg Sepsiszentgyörgyről Tóth Vivien, Dénes Anna ragadott ütőt és képviselte tisztességgel csapatát a fővárosban. Végeredmény (fiúcsapatok): 1. Bukaresti Steaua I., 2. Voința Câmpulung, 3. Besztercei MSK I. és Bukaresti Steaua III., …8. Nagy Mózes SK, …13. Sepsi ISK.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük