Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Két érem a birkózóknak

Egy ezüst- és egy bronzéremmel tértek haza a sepsiszentgyörgyi birkózók a Marosvásárhelyen megtartott ifjúsági 4-es (11–13 évesek) országos bajnokságról. Háromszéket a Sepsiszentgyörgyi ISK hat és a Sepsiszentgyörgyi MSK három birkózója képviselte, akik egy ezüst- és egy bronzérmet szereztek. A Kertész Dávid irányította iskolás sportklub színeiben Tudor Dumitru döntőt veszítve második lett a 78 kg-os súlycsoportban, míg Román Kincső alulmaradt a 65 kg-osok bronzmeccsén, és így be kellett érnie az ötödik helyezéssel. Mellettük Alex Milan Păcurici (66 kg) a hetedik, Sándor Tímea (48 kg) a nyolcadik, Nyitrai Gréta (48 kg) a huszadik, míg Ruzsa Eduárd (34 kg) a huszonegyedik pozícióban zárt. Mátéfi Árpád municípiumi sportklubos tanítványai közül Hegyeli Bendegúz (34 kg) nagyon erős mezőnyben bronzéremmel vigasztalódhatott, míg csapattársai közül Orbán Csongor (85 kg) a hatodik és Ștefan Huțul (55 kg) a nyolcadik helyen végzett

Videóbíró a Sepsi OSK kupamérkőzésén!

A Román Labdarúgó-szövetség közölte, hogy a 2022/23-as Betano Román-kupa csoportkörének mérkőzésein is alkalmazzák a videóbírót (VAR), egyelőre azokon a mérkőzéseken, ahol csak élvonalbeli csapatok játszanak. Előzetes szempont a stadionok állapota, korszerűsége is, magyarán az, hogy megvan-e minden műszaki feltétel a videóbíró használatához.

A csoportkör mával kezdődik, a videóbíró az alábbi kupamérkőzéseken lesz bevethető: szerdán 18.15-től FC Hermannstadt – Universitatea Craiova, 21 órától UTA – FCSB. Csütörtökön 18.15-től Petrolul Ploiesti – Sepsi OSK, 21 órától Kolozsvári Universitatea – Kolozsvári CFR. A Sepsi OSK csoporttársainak mérkőzései: ma 21 órától Dinamo Bukarest – FCU Craiova, szerdán 15 órától Unirea Slobozia – FC Voluntari. Mint ismeretes, a négy 6 tagú csoportban minden csapat csak 3–3 mérkőzést játszik, a sorsolás alapján a Sepsi OSK-ra vár még egy mérkőzés a 2. ligás Dinamo otthonában, majd a zárófordulóban – elvileg december 7-én – saját pályán az FC Voluntari lesz az ellenfél. A csoportok első 2–2 helyezettje jut a kieséses szakaszba, a negyeddöntőbe.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük