Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

RÖVIDEN Sport

Kolozsváron a Sepsi OSK

A Farul ellen elveszített bajnoki után a Sepsi OSK számára egy újabb komoly erőpróba következik, a Bergodi-legénység ma 21 órától a címtartó Kolozsvári CFR vendégeként lép pályára. A címvédő kolozsváriak két meccsel kevesebbet játszva is a tabella harmadik helyén állnak 22 ponttal, a 33 pontos Farul és a 28 pontos Rapid mögött, de a szintén 22 pontos Hermannstadt, a 21 pontos U Craiova és a 19 pontos Sepsi OSK előtt.

„Az utóbbi öt év legjobb csapatával találkozunk, amely nagyon jó edzővel és játékosokkal rendelkezik. Bizakodva készülünk a találkozóra, mivel szükségünk van a pontokra, viszont tisztában vagyunk azzal, mennyire nehéz lesz a tapasztalt CFR ellen. Egyik mérkőzés sem könnyű idegenben, de mi felkészültünk, mindent megteszünk a győzelem érdekében” – ígérte az 58. életévét október 14-én betöltő vezetőedző, Cristiano Bergodi, felidézve a szezon eleji Szuperkupa-döntőt, amelyen Román-kupagyőztes csapata 2–1-re gyűrte le a bajnoki címvédő kincses városiakat.

A két együttes közti eddigi 14 bajnokin 11 kolozsvári győzelem, 2 döntetlen és egy OSK-siker született.

Vereség Bukarestben

A megyeszékhelyi Sepsi–SIC együttese papírformaszerű vereséget szenvedett a címvédő Bukaresti Steaua vendégeként a férfi asztalitenisz Szuperliga 2022/23-as idényének második fordulójában. A Teodor Simon irányította csapat pénteken 3–0-ra kapott ki a fővárosban. „Mindhárom meccsünk 3–0-val ért véget. Várható volt ez az eredmény, hiszen a Steaua jelen pillanatban jobb, mint mi, ők az egyedüli csapat, amellyel még nem tudjuk felvenni a harcot” – nyilatkozta Teodor Simon, a Sepsi–SIC edzője.

Férfi asztalitenisz Szuperliga, 2. forduló: Bukaresti Steaua–Sepsi–SIC 3–0 (az eredmény alakulása: 1–0, 2–0, 3–0). Mérkőzésenként: Demeter Lehel–Eduard Ionescu 0–3, Dragoș Bujor–Darius Movileanu 0–3, Ștefan Moldoveanu–Robert Istrate.

A Sepsi–SIC legközelebb a Székelyudvarhelyi ISK–SZAK elleni székely derbin áll majd asztalhoz, október 25-én idegenben. Három nappal később újabb meccs vár a mieinkre, október 27-én a Mioveni-t fogadják a Topspin Teremben.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük