Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Átjáróház volt a védelem

Átjáróház volt a védelem Sport

Egyik háromszéki csapat számára sem termett babér a harmadosztályos pontvadászat 8. játéknapján. Délelőtt a több alapjátékosát sérülés miatt nélkülöző KSE óriási hibákat vétett kapuja előtt, Brassó pedig ezeket kihasználva aratott háromgólos győzelmet. Délután a Sepsi OSK II. sem volt szerencsésebb, a piros-fehérek a második Blejoitól kaptak ki két góllal.

Hirdetés
Hirdetés

Bosszantó hibákkal futballozott a kézdi együttes, amelynek védelme nem állt a helyzet magaslatán, és már a 14. percben kapitulált, miután Bînță nem tudta szerelni Savut, akinek remek passzát Răchișan továbbította a hálóba. A 29. percben megismétlődött a jelenet, újabb egyéni bakit követően Vlad Olteanu talált be (0–2). A második félidőt erőteljesen indította a KSE, azonban Pakucs senkitől sem zavartatva hat méterről a kapu fölé lőtt. Innentől folytatódott a védelmi hibák sorozata, a vendégeknek csak ki kellett használniuk az ölükbe hulló lehetőséget. És ki is használták, a kézdiektől csak egy becsületgólra futotta Szőcs jóvoltából, aki Gajdó beadását tuszkolta be Căucă kapujába.

Labdarúgó 3. Liga, 5. csoport, 8. forduló: Kézdivásárhelyi SE – Brassói SR 1–4 (0–2). KSE: Bunduc – Sánta L. (Tudor, 66.), Bînță (Todor, 33.), Péter, Gajdó, Pál (Fábián, 66.), Popescu, Albu N., Bandi (Sánta T. 33.), Gáll, Pakucs (Szőcs, 66.). Edző: Gazda József. Gólszerzők: Szőcs (77.), illetve Răchișan (14.), Olteanu (29.), Savu (57.), Ion (67.).

Valentin Suciu legénysége támadó szellemben lépett pályára Blejoi ellen, azonban az első félidőben a vendégek akarata érvényesült, akik már a 28. percben vezetést szereztek Nițescu révén (0–1). Nem sokkal később növelték előnyüket, a 33. percben Cosmin Lambru sarokkal továbbított a kapuba (0–2). Szünet után a kitámadó sepsiszentgyörgyi csapat lehetőséget adott ellenfelének a kontrákra, így Gedő Hunor rövid idő alatt kétszer is védeni kényszerült, mindkétszer Lambru próbálkozását tolta bravúrral szögletre. Az 58. percben azonban már ő is tehetetlennek bizonyult, a figyelmetlen védelmet kihasználva Lambru előkészítését Enache a bal alsóba gurította (0–3). Hamarosan szépítettek a házigazdák, Filip Ilie fejelt a csereként beállt Iustin Grigore elé, aki nem hibázott (1–3).

Sepsi OSK II.–Blejoi 1–3 (0–2). Sepsi OSK II.: Gedő – Bende, Cîrstean, Dobozi, Dragomir (Mitu, 85.), Răducioiu, Rența, Ilie, Nistor, Șerban (Toma, 70.), Kocsis (Grigore, 61). Edző: Valentin Suciu. Gólszerzők: Grigore (62.), illetve Nițescu (28.), Lambru (33.), Enache (58.).

További eredmények: Zernest–Păulești 1–2, Plopeni–Barcarozsnyó 2–0, Brassói Kids–Székelyudvarhely 1–4.

Fotó: Tofán Levente

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük