Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Székelyudvarhelyen a Sepsi–SIC

A napokban Székelyudvarhely ad otthont a férfi asztalitenisz Szuperliga visszavágó-sorozatának. A Simon Teodor irányította Sepsi–SIC az odavágók lejárta után a hatodik helyet foglalja el a rangsorban. A Ștefan Moldoveanu, Kádár Tibor, Kanabé Szilárd, Demeter Lehel, Bojan Crepulja és Kocsis Balázs összetételű csapat a tegnapi két találkozó után ma 12 órától a Mioveni, 18 órától pedig a címvédő Bukaresti Steaua ellen játszik. Szombaton a Pristavu Câmpulung (12 óra) és a Besztercei MSK (18 óra) lesz a zöld-fehérek ellenfele, míg vasárnap (12 óra) a Top Star Konstanca ellen zárják az élvonal alapszakaszbeli visszavágóját. Az első négy helyezett a felsőházi, az 5–8. helyezettek pedig az alsóházi rájátszásban folytatják a küzdelmet.

Újra pályán az utánpótlás

Tíz hónap után a Sepsiszentgyörgyi Iskolás Sportklub és a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub ifjúsági III-as (U15) lány kézilabdacsapata részt vett a 2020–2021. évi idény első teremtornáján, amelynek február 3. és 7. között Székelyudvarhely adott otthont. A megyeszékhelyi együttes két győzelemmel és két vereséggel a H-csoport harmadik helyét foglalja el, míg a felső-háromszéki csapat négy vereséggel az utolsó. Az új szabályok értelmében nem két félidőt, hanem három harmadot játszanak, minden megnyert harmaddal egy pontot szerezhetnek, döntetlen harmad esetén fél pontot kapnak, illetve a nyertes mérkőzés további két pontot jelent, emellett a magas játékosokat foglalkoztató csapatok minden mérkőzés után újabb egy pontot kapnak.

Az odavágó-sorozatban a Sepsi ISK győzött a Székelyudvarhelyi Szejke SK (34–32) és a Nagy Mózes SK (27–25) ellen, valamint kikapott a Székelyudvarhelyi ISK (28–30) és a VSK Csíkszereda (21–47) csapatától. A Nagy Mózes SK mind a négy mérkőzését elvesztette, alulmaradt a Székelyudvarhelyi ISK (19–20), a Székelyudvarhelyi Szejke SK (26–38) és a VSK Csíkszereda (22–33) együttesével szemben. A H-csoport állása az odavágó után: 1. VSK Csíkszereda 20 pont, 2. Székelyudvarhelyi Szejke SK 10 pont, 3. Sepsi ISK 9 pont, 4. Székelyudvarhelyi ISK 7,5 pont, 5. Nagy Mózes SK 3,5 pont.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük