Felhívás!

Kezdődik a rájátszás

Kezdődik a rájátszás Sport

Kezdődik a rájátszás az élvonalbeli teremlabdarúgó-bajnokságban, továbbra is buboréktornák keretében mérkőzik a mezőny. Az ország négy legjobb csapata Galacon folytatja a küzdelmet a bajnoki címért, míg a rangsor alsó felében végzett három együttes – így a KSE Futsal is – Kolozsváron feszül egymásnak.

Az alapszakaszt a hatodik helyen záró KSE Futsal 2 pontot visz magával az alsóházi rájátszásba, ahol a 3 ponttal rendelkező Luceafărul Buzău, illetve az 1 pontos Kolozsvári Clujana lesz az ellenfele. Mivel az odavágók alatt visszalépett a Dunărea Călărași, egyenes ágon senki nem esik ki az 1. Ligából, hanem a 7. helyen végző csapat osztályozót játszik a 2. Liga második helyezettjével.

– Győzelmi szándékkal utazunk Kolozsvárra, jól ismerjük az ellenfeleket, tudjuk, mire számíthatunk. Kolozsvárt kétszer ugyan legyőztük az idényben, de hazai pályán biztos más arcukat mutatják, Buzău vészkapusos taktikával tudott minket legyőzni, ennek megfelelően készítettük elő a mérkőzést – nyilatkozta érdeklődésünkre Gazda József edző, aki azt is elmondta, két sorral utaznak a kincses városba, a keret többi tagja szombaton 11 órától barátságos labdarúgó mérkőzést vív a vendég Székelyudvarhelyi FC-vel.

A KSE Futsal ma 18.30-tól Kolozsvárral, szombaton 14 órától Buzău csapatával mérkőzik. A kézdiek utazó kerete: Májai – Damian, Gáll, Gajdó, Albu, Barbócz, Becze, Pakucs, Rancz, Gazda.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.