Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bepótolják a meccseket

Bepótolják a meccseket Sport

A napokban pont kerül a női kosárlabda Nemzeti Liga alapszakaszának végére, miután az érintett csapatok bepótolják a korábbról elhalasztott mérkőzéseiket.

Hirdetés
Hirdetés

A háromszékieket is érinti a pótlás, a négyszeres bajnok Sepsi–SIC és a Kézdivásárhelyi SE is összeméri erejét a Bukaresti Agronomiával, mindkét meccsnek a céhes városbeli Kicsid Gábor Sportcsarnok ad otthont.

Mint ismeretes, a kosárlabda élvonal 6. és 7. fordulójában a Bukaresti Agronomia nem tudott részt venni a sepsiszentgyörgyi buboréktornán, mivel több játékosa is megfertőződött a koronavírussal. A szakszövetség nemrégiben arról határozott, hogy a háromszéki és a fővárosi csapatok Kézdivásárhelyen pótolják be a két elmaradt mérkőzést.

A sort ma 18 órától a KSE indítja, míg a sepsiszentgyörgyi együttes szombaton 15 órától néz szembe a fővárosiakkal. A zöld-fehérek hibátlan mérleggel a tabella éléről (20 pont), a KSE a nyolcadik (13 pont), míg az Agronomia a tizenkettedik (8 pont) helyről várja a hétvégi összecsapásokat.

Kézdivásárhely mellett Aradon is pótolnak: szombaton a Konstancai Phoenix a Kolozsvári U ellen lép pályára, míg vasárnap az Aradi FCC játszik a tengerparti együttesel.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük