Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

A 11. Fashion-kupa

Szombaton és vasárnap 11. alkalommal szervezik meg az U8-as és U10-es jégkorongozók Fashion-kupáját a kézdivásárhelyi műjégpályán. Szombaton a nyolc év alatti hokistapalánták mérik össze erejüket, vasárnap pedig a tíz év alattiak, mindkét nap 9.30-kor kezdődnek a mérkőzések, a díjkiosztó ünnepséget várhatóan 14.45-től tartják. Háromszéket mindkét korcsoportban a házigazda KSE-Bikák és a sepsiszentgyörgyi Királypingvinek képviselik, de a csíki és gyergyói medence csapatai is megtisztelik jelenlétükkel az eseményt.

Hirdetés
Hirdetés

Új kezdet Temesváron

A felszámolás szélére sodródott a Temesvári Informatika futsalcsapata, amely komoly anyagi gondokkal küszködik, miután a tulajdonos, Gabriel Lungu megvonta támogatását. A bajnoki címvédő alakulatból távoztak a meghatározó játékosok, élükön Robert Lupu edzőjátékossal, aki ezentúl csakis a román válogatott irányítására koncentrál. A bánságiak az előző szezonban mindent megnyertek a román teremlabdarúgó-bajnokságban, a bajnoki cím mellé a kupagyőzelmet is begyűjtötték, illetve a Szuperkupát is elnyerték. Kellő anyagiak hiányában az idegenlégiósokat, illetve a román válogatottban is szereplő alapembereket szélnek eresztették, így várhatóan ifjúsági játékosokkal folytatják a hétvégén kezdődő bajnokságot.

A bajnokság alapszakaszának tizenkét fordulója után a Temesvári Informatika (24 pont) a negyedik helyen áll a ranglistán, a Csíkszeredai Imperial Wet (25 pont) és a Galaci United (28 pont) mögött, hátránya pedig öt pont az éllovas Dévai Autobergamóval szemben. Az I. liga január 19-én folytatódik, akkor a temesváriak az élmezőny rangadóján Csíkszeredában játszanak. A 13. forduló programja: szombat 17.00 Galaci United–Bukovina Vicov, 18.30 Dunărea Călărași–Jászvásári Poli; vasárnap 18.00 FK Székelyudvarhely–Dévai Autobergamo 19.30 Gloria Buzău–Kolozsvári Clujana; hétfő 19.15 Csíkszeredai Imperial Wet–Temesvári Informatica.

A II. liga pontvadászata január végén startol a 10. fordulóval, a Kézdivásárhelyi SE hazai pályán kezd a vendég Segesvár ellenében.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük