Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fokozódnak az izgalmak Melbourneben

Fokozódnak az izgalmak Melbourneben Sport

Alaposan megizzadt, de sikerrel vette az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulóját Simona Halep. A világranglista vezetőnek az észt Kaia Kanepivel gyűlt meg a baja a mérkőzés első szettjében.

Hirdetés
Hirdetés

Simona Halep az első játszmát rövidítésben veszítette el Kaia Kanepi ellen, ám ezt követően összeszedte magát, s 6:4, 6:2 arányban megnyerte a második, illetve a harmadik szettet, és továbblépett a második körbe, ahol az amerikai Sofia Kenin vár rá csütörtökre virradóan. A két teniszezőnek ez lesz az első találkozója.

Az egyéniben hétszeres bajnok Serena Williams könnyed győzelemmel tért vissza az Australian Openre. A korábbi világelső, egyesben 23-szoros Grand Slam-tornagyőztes amerikai játékos a melbourne-i torna első fordulójában 50 perc alatt verte a német Tatjana Mariát. Williams két éve – már várandósan – megnyerte a tornát, melyen tavaly gyermeke születése miatt nem vett részt.

Hirdetés
Hirdetés

Fucsovics Márton is bejutott a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokság második fordulójába. A világranglistán 38. magyar játékos kedden négy játszmában, három és negyedóra alatt nyert Albert Ramos-Vinolas (64.) ellen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük