Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Rangadó a Sepsi Arénában

Rangadó a Sepsi Arénában Sport

Ma a Kézdivásárhelyi SE marosvásárhelyi kiszállásával kezdődik a női kosárlabda Nemzeti Liga 10. fordulója. A címvédő Sepsi-SIC-re szombaton vérbeli rangadó vár, az eddig hibátlan Aradi FCC látogat a Sepsi Arénába.

Nem ígérkezik sétagaloppnak a KSE ma 18 órától kezdődő, Marosvásárhelyi Sirius elleni vendégjátéka, amelyre mindkét csapat győzelemmel hangolt az elmúlt hétvégén, a kék-fehérek 73–65-re verték a Brassói Olimpiát, míg a marosiak 81–44-re lépték le a Bukaresti Rapidot. A szembenálló felek 4/3-as győzelmi mutatóval és 11–11 ponttal rendelkeznek, a házigazdák a 8., míg a felsőháromszékiek a 9. helyen állnak a rangsorban.

Hirdetés
Hirdetés

A 10. forduló rangadóján, szombaton 19.15-től a címvédő és jelenleg negyedik helyen álló Sepsi-SIC a veretlenül listavezető Aradi FCC csapatával csap össze. A két együttes eddig 31 alkalommal játszott egymással, 21-szer a sepsiszentgyörgyiek győztek, akik ráadásul a legutóbbi 18 találkozót kivétel nélkül megnyerték.

A kormány döntése értelmében csütörtöktől a sportlétesítmények 50 százalékát lehet használni, a mérkőzéseken pedig a koronavírus ellen beoltott és a betegségből kigyógyult személyek mellett a negatív PCR- vagy gyorstesztet felmutató nézők is részt vehetnek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük