Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Lehetőség a revánsra

Lehetőség a revánsra Sport

Vasárnap délután a Konstancai Farul ellen folytatná jó sorozatát a Sepsi OSK labdarúgócsapata az élvonalbeli pontvadászat alapszakaszának 19. fordulójában.

A Sepsi OSK és az FC Farul másodszor találkozik a bajnokságban, az augusztusi odavágón 1–0-ra nyert a Hagi-csapat, a mérkőzés azonban nem emiatt, hanem a magyarellenes hangulat miatt maradt emlékezetes, a tengerparti klubot az idegengyűlölő rigmusok miatt utólag 10 500 lejes büntetéssel sújtotta a LPF. A sepsiszentgyörgyiek a kupában vágtak vissza, a sorozat tizenhatoddöntőjében Bogdan Mitrea tizenegyesgóljával verték a konstancaiakat.

Hirdetés
Hirdetés

Biztató előjel, hogy a Farulnak nem megy túl fényesen idegenben, eddig csupán egy győzelmet arattak a kiszállásokon – 2–0 az FC Botoşani ellen –, emellett négy döntetlent és ugyanannyi vereséget összegeltek.

A 19. forduló műsora: pénteken 17.30-tól FC U Craiova – Academica Clinceni, 20.30-tól FC Rapid – FC Argeș; szombaton 15 órától Aradi UTA – FC Botoșani, 17.30-tól FC Voluntari – Universitatea Craiova, 20.30-tól Medgyesi Gázmetán – FCSB; vasárnap 17 órától Sepsi OSK – FC Farul, 19.30-tól Kolozsvári CFR – CS Mioveni; hétfőn 20.30-tól Dinamo – Chindia.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük