Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Öt érem az NMSK-nak

Öt érem az NMSK-nak Sport

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK cselgáncsozói öt éremmel – két ezüsttel és három bronzzal – gazdagították gyűjteményüket a hétvégén, a Temesvár melletti Újszentesen megtartott U13-as és U15-ös országos bajnokság döntőjében. A dobogós pozíciók mellett egy ötödik és egy hetedik helyezés egészíti ki a céhes városbeliek mérlegét.

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK tizennégy U13-as és U15-ös korosztályú cselgáncsozója érdemelte ki a döntős szereplés jogát, Veres László és Czifra Attial edzők irányítása alatt Újszentesre utaztak, hogy megküzdjenek a bajnoki címekért. Az országos bajnoki döntő első versenynapján a nagyobb korosztályúak léptek tatamira, a felső-háromszékiek közül Barbócz Mátyás (42 kg) és Balogh Hanna (57 kg) bronzérmet szerzett.

Hirdetés
Hirdetés

Vasárnap a kicsiken volt a bizonyítás sora, ekkor Simon Tege (26 kg) és Tamás Gábor (30 kg) zsebelt be egy-egy ezüstérmet. A finálé második napját Pál Norbert (38 kg) bronzéremmel zárta, míg Miklós András Benedek (38 kg) az ötödik és Szigyártó Kincső (28 kg) a hetedik pozícióban fejezte be a versenyt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük