Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megszorongatták Gyergyót

Megszorongatták Gyergyót Sport

A végletekig kiélezett összecsapást vívott kedden este a Steaua és a Gyergyói Hoki Klub a kézdivásárhelyi műjégpályán. A fővárosiak 5–1-re is vezettek, innen állt fel és nyert büntetőkkel a gyergyói jégkorongcsapat.

Szinte megtréfálta az esélyesebb GYHK-t a Steaua a romániai jégkorongbajnokság alapszakaszában, mintegy bebizonyítva, hogy nem szabad túl lazán venni a hazai bajnokit, mert az pontvesztéshez vezethet. A papírforma sima gyergyói győzelmet vetített előre, ezzel szemben a Steaua gyorsan kétgólos előnybe került, a piros-fehérek Antal révén szépítettek. A második harmad közepén viszont már 5–1 állt az eredményjelzőn, a gyergyóiakkal ellentétben Timaruék belőtték a helyzeteiket. Az utolsó húsz percben feléledt a gyergyói együttes, 5–5 volt az állás 60 perc után, és ez a hosszabbításban sem változott. A büntetők során a GYHK bizonyult jobbnak. Jégkorong, romániai bajnokság Bukaresti Steaua–Gyergyói Hoki Klub 5–6 büntetőkkel (2–1, 3–2, 0–2, 0–0, 0–1).

Hirdetés
Hirdetés

Ma és holnap is lehet szurkolni a műjégpályán, a szokásos időpontban, azaz 18.30-tól a Csíkszeredai Sportklub lesz a Steaua vendége. Belépő: 10 lej felnőtteknek, 14 év alattiaknak ingyenes.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük